Mag ik mij even voorstellen

Mijn naam is Jules Johannes van der Veldt (1952), roepnaam Jules, opgegroeid in een gezin met zeven kinderen en vader van vijf kinderen, waarvan een overleden.
Op zoek naar de persoon die wie ik werkelijk ben, werd mijn geloof meer en meer een inspiratiebron. Hier vanuit ervaarde ik dat er ook een andere, een levende spirituele werkelijkheid bestaat.
Door de jaren heen heb ik geleerd open te staan voor het ontvangen van geïnspireerde informatie. Dagelijks stem ik hiertoe af en zet de inspiraties op het web.
Zie onder Inspiraties. Wellicht spreekt het je aan.

Sinds 2005 werk ik dagelijks samen met mijn partner Marieke de Vrij om, in contact staand met mens en maatschappij, de eigen innerlijke verantwoordelijkheid van het zielenleven in gemeenschapszin zichtbaar te versterken. Om mensen dagelijks op te roepen zielsecht te durven te leven, ook in verantwoording naar de plaats die zij vervullen in de maatschappij.
Wij doen dit doormiddel van meerdere activiteiten, als lezingen, trainingen, begeleidingsconsulten en het uitbrengen van boeken. voor meer informatie ga naar: www.devrijemare.nl

Jules